top of page

MY STORY

newborn_Félice_(124).jpg

In de zomer van 2019 werd ik de trotse mama van ons dochtertje Fynne. Ons meisje heeft best wel even op haar laten wachten, maar na 2 jaar proberen was het dan eindelijk zover!

 

Ze was nog maar genesteld in mijn buik en ik was al op zoek naar leuke ideeën om haar geboorte te vieren. Ik vond wel 1001 originele maar vooral minder originele manieren om doopsuikertjes aan te bieden, echter verder dan dat bleef ik toch op mijn honger zitten. 

Gelukkig ben ik zelf wel creatief ingesteld en met mijn professionele achtergrond binnen de reclame en communicatie wereld, ken ik ook best wel wat collega's & freelancers met een creatief profiel. 

 

"Dan doen we het zelf maar," dacht ik. En zo begon ik mijn eigen ideeën te ontwikkelen. Een heus zoek- en puzzelwerkje, maar wel heel fijn en het resultaat mocht er zijn! 
 

Wat een leuke complimentjes kreeg ik in het moederhuis, uiteraard in eerste instantie voor de geboorte van mijn prachtige dochter Fynne, maar ook voor de originele manier waarop we alles hebben aangekondigd en uitgestuurd. 

 

Nu wil ik ook jou, als toekomstige mama & papa, helpen met een uniek pakket samen te stellen. Ik ben ervan overtuigd dat zowel de weg ernaar toe als de onthulling zelf boeiend zullen zijn! 

bottom of page