Zoeken

Nieuw product: het geboortestripverhaal

Zag je het al in mijn shop? Ik voegde onlangs een nieuw product toe!
Dagelijks probeer ik op zoek te gaan naar nieuwe en originele manieren rond geboorte aankondigingen. Zaken die nog niet (vaak) gebruikt worden maar ook heel leuk kunnen zijn. Zo kwam ik op het idee rond een geboortestripverhaal.


Een mini-stripverhaal waarbij jullie in het kort jullie verhaal vertellen van de zwangerschap en het geboortemoment of van de eerste dag met jullie klein wondertje. Of gebruik een stripverhaal om op een originele manier de meter/peter te vragen! Ik zie alvast tal van leuke mogelijkheden en heb ook al meerdere designers die erbij kunnen helpen. Dus ook qua stijl kan ik jullie meerdere opties aanbieden of ga ik voor jullie op zoek naar de specifieke stijl die jullie in gedachten hebben. Ontdek de stijlen alvast op de productpagina!

7 keer bekeken0 reacties

CONTACTEER MIJ:

GSM +32 494 911 211
Email: kiekeboe@fienemie.be

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 By FieNeMie. FieNeMie is een product van Gin Y Mar - BE 0695.784.067