top of page
Zoeken

Deel III - Mijn zoektocht naar de perfecte geboorte aankondiging

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2020

Las je reeds mijn twee vorige blogposts omtrent de aankondiging van de geboorte van mijn dochter? In de eerste blogpost vertelde ik je het begin van mijn zoektocht over het ontwikkelen van een liedje voor mijn dochter en haar eigen geboortewebsite. In mijn tweede blogpost nam ik je verder mee en ontdekte je het geboortekaartje dat ik liet ontwerpen. Echter, daar stopte het voor mij nog niet. Ik had nog enkele leuke ideeën om er echt iets origineels van te maken.


Fynne's video


Geen paniek, het is geen geboortevideo ;-). Nu haar geboorteliedje, -website & -kaartje een feit waren, wou ik haar geboortewebsite nog wat verder invullen. Ook maakte ik mij de bedenking dat misschien niet iedereen de Engelse teksten van haar liedje even goed zou verstaan.

Al snel viel het volgende stukje van de puzzel waarbij ik besliste om op haar geboortewebsite een video te plaatsen waarin het liedje te horen is en de tekst zichtbaar is. Om niet enkel de teksten in beeld te hebben, liet ik de ontworpen illustratie zeer licht animeren.


Gaan we nog een stapje verder?


Fynne's beer


Daar ik Fynne's diertje zo leuk vond, wou ik stiekem ook een knuffel beer die dit diertje zou voorstellen. De tekenares die het diertje had ontworpen voor ons, bezorgde me ook een ingekleurde versie.

En zo starte mijn volgende zoektocht naar een manier om dit te laten produceren. Wat vind jij van het resultaat? Ik was er alvast heel blij mee!


Zo, ik was klaar, niet?


En wat nu met die doopsuikers?


Die had ik uiteindelijk ook nog, gewoon omdat we die lekker vinden!


We beschikten nog over een oude koffer die we ook tijdens onze trouw als decoratie stuk hadden gebruikt. Het leek me een leuke knipoog om de doopsuikertjes zelf ook in een mini-koffertje te steken met haar naamkaartje aan.


Uiteraard kreeg haar unieke beer ook een prominente plaats in de koffer als bewaker van de doopsuikers ;-) 

Wat vind jij ervan? Zin om samen met mij ook iets uniek voor jullie toekomstig baby'tje uit te werken? Neem gerust een kijkje op mijn shop of neem vrijblijvend contact op met mij!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page