top of page
Zoeken

De geboorte van ons dochter Fynne

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2020

Ontdekte je reeds mijn vorige blogposts waarin ik je vertelde over mijn zoektocht naar een originele manier om de geboorte aan te kondigen? In de zomer van 2019 was het dan eindelijk zo ver, ons dochtertje Fynne werd geboren!


Fynne's foto's

Net zoals elke mama wou ik heel graag mooie foto's van ons dochtertje als herinnering voor later. Nog voor de geboorte had ik reeds een newborn shoot geboekt bij Foto aan huis, gelegen te Waregem.


Ik was reeds bij hen geweest voor een bellyshoot toen ik 32 weken zwanger was. Deze shoot had een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf. Exact 1 weekje na de geboorte van ons dochter doken we opnieuw samen de studio in voor de newborn shoot. De reden dat ik voor Foto aan huis heb gekozen was omdat ze enerzijds een heel leuke manier van shotten aanbieden en anderzijds ook alle foto's digitaal aanleveren.
Zo kon ik deze enerzijds op Fynne haar geboortewebsite plaatsen en anderzijds ging ik zelf aan de slag om twee prachtige foto albums te maken.Fynne's bedankingskaartjes


De foto's van de newborn shoot gebruikten we verder ook nog om de bedankingskaartjes op te maken. Die verstuurden we naar alle vrienden en familie om hen te bedanken voor de lieve woorden, felicitaties en attenties die we ontvangen hadden.


Bedankingskaartje - recto
Bedankingskaartje - verso

 

Wil je ook graag een helemaal eigen en uniek verhaal creëren, een origineel 'babydee' op poten zetten, maar heb je nog wat hulp nodig? Ontdek alvast de pakketten die ik samenstelde voor jullie of contacteer me en laten we er samen iets unieks van maken!


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page